Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vacature: Coördinator wijkteams

Nieuwsgierig hoe het is om te werken voor een Beste Werkgever 2017-2018? Wij zoeken een coördinator wijkteams voor 36 uur per week.

Gemeentekantoor aan het Oranjeplein

De wijkteams

Het Servicebedrijf wordt gevormd door de uitvoerende teams van de afdeling Wijkzaken en zorgt voor het onderhoud van het groen en grijs in de openbare ruimte. De wijkteams binnen het Servicebedrijf handelen de meldingen van bewoners af en verzorgen het incidentele of bijzondere onderhoud aan het openbaar groen, de bestrating, het straatmeubilair en de huisaansluitingen van het riool.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van de wijkteams binnen het Servicebedrijf. De wijkteams bestaan uit 16 medewerkers in totaal. Onder het coördineren verstaan wij:

  • Je stelt planningen op voor een goede personeelsbezetting (in aantal, maar ook in kwaliteiten).
  • Je bereidt werkzaamheden voor en stelt prioriteiten, verdeelt de werkzaamheden en je ziet toe op de voortgang hiervan. Signaleer je knelpunten? Dan zijn wij blij als jij ook zelf oplossingen aandraagt.
  • Je stuurt de medewerkers van het team aan bij de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden en treedt op als vakinhoudelijk coach.
  • Je bewaakt, borgt en toetst de voortgang, kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden en spreekt zo nodig medewerkers hierop aan.
  • Je fungeert als vaktechnisch opdrachtnemer en inhoudelijk sparringpartner voor de teamleiders en het afdelingshoofd van de afdeling Wijkzaken.
  • Je voert overleg met betrokken in- en externe partijen.
  • Je ziet toe op naleving van de vastgestelde procedures en werkvoorschriften door eigen medewerkers en ingehuurde derden.

Breekt de winter aan en worden de wegen glad? Dan kun je ook ingeroosterd worden voor de gladheidsbestrijding.

Wat neem je mee?

Ter versterking van het Servicebedrijf zijn we op zoek naar een zelfstandige, proactieve, energieke en klantgerichte collega met ruime ervaring in het aansturen van een team. Wij zijn op zoek naar een coördinator die ruggengraat toont waar nodig en empathie waar gewenst. Je bent communicatief vaardig, resultaat- en oplossingsgericht en enthousiast; je weet mensen mee te krijgen door jouw positieve energie. Ondanks dat jij diverse ballen in de lucht moet houden, weet jij je hoofd koel te houden.

Om de functie van coördinator succesvol uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je een opleiding hebt afgerond op MBO+ niveau en affiniteit hebt met alle aspecten van het beheer van de openbare ruimte. Daarnaast heb je kennis van relevante wet- en regelgeving en voorschriften op het werkterrein. Tot slot beschik je over een rijbewijs B, Flora en Fauna 2 en het VCA-VOL diploma (of bent bereid deze te halen).

Ons aanbod

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 3.805,-- bruto per maand (schaal 9 van de gemeentelijke salaristabel januari 2018) en ontvang je een individueel keuzebudget van 16,8% van je salaris. Daarnaast heeft onze gemeente ook een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer een Persoonlijk Gezondheidsbudget. Bovenal bieden wij je naar ons inzien een boeiende en gevarieerde functie binnen een informele werkomgeving.

Over ons team

Het Servicebedrijf wordt gevormd door de uitvoerende teams van de afdeling Wijkzaken. Zij beheren het openbaar groen, de sportvelden, de binnensport- en welzijnsvoorzieningen en de riolering, wegen en het straatmeubilair.

Over onze gemeente

De organisatie bestaat uit circa 330 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng. De organisatie biedt je graag kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren groeit het inwoneraantal van 55.000 naar 65.000 inwoners. En omdat buurgemeenten Den Haag, Delft en Rotterdam grenzen aan Pijnacker-Nootdorp hebben we te maken met grootstedelijke dynamiek. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken. Wil jij samen met deze collega’s werken aan een betrouwbare, klantgerichte en eigentijdse gemeente? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? En wil jij graag werken bij de Beste Werkgever 2017-2018? Wij ontvangen dan graag een actueel CV met een motivatiebrief waarin je aangeeft wat jouw focus is en wat jou inspireert in deze functie. Misschien zitten wij dan binnenkort om de tafel!

We ontvangen je reactie graag voor 1 mei a.s. onder nummer 2018-18. Je kunt je sollicitatie via e-mail verzenden aan WKZ_Sec@pijnacker-nootdorp.nl ter attentie van Y. Arkesteijn. Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan met Yolanda Arkesteijn, telefoonnummer: 14015 of 06-46981611.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.