Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Unieke kavels te koop in Nootdorp

Aan het Oosteinde, vlak bij de oude dorpskern van Nootdorp, is nog ruimte vrij voor woningbouw op vier kavels aan het water met een prachtig uitzicht op het oude lint.

Oosteinde in Nootdorp

Bovendien de enige vrije kavels zo uniek gelegen, dus grijp die kans als u zelf een huis wilt bouwen in Nootdorp.

Nootdorp groeit en bloeit

Nootdorp kent een eeuwenoude geschiedenis. De oude kerk en pandjes in de Dorpsstraat herinneren aan de tijden van weleer. Maar de tijd heeft in Nootdorp niet stilgestaan, integendeel. Nootdorp groeit en bloeit. Het dorp, met ruim 19.000 inwoners, heeft veel eigentijdse voorzieningen, zoals het moderne winkelcentrum Parade. Ook aan groen en water is geen gebrek. Het Bieslandse Bos, het Balijbos en De Dobbeplas liggen voor de inwoners van Nootdorp om de hoek.

Vier unieke vrije kavels

Op deze unieke locatie, rustig gelegen aan de veendijk in een groene omgeving, liggen een viertal kavels waarop vrijstaande woningen gebouwd kunnen worden, variƫrend in grootte van ca. 600 tot 1000 m2. De vraagprijs varieert van 325.000 tot 450.000 euro v.o.n.. Het is ook mogelijk om twee kavels samen te voegen voor het realiseren van een twee-onder-een kap woning. Vanaf de kavels heeft u vrij zicht op het water en het oude lint.

Meer informatie

Meer informatie over de kavels en de mogelijkheden, het bestemmingsplan en de aankoopprocedure is te vinden in het kavelpaspoort.