Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Stop inschrijving vrije woonkavels Ackerswoude

De gemeente Pijnacker-Nootdorp stopt per 1 november de inschrijving van nieuwe gegadigden voor vrije woonkavels in Ackerswoude.

Door nieuwe verkopen en opties zijn er namelijk nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kavelgrootte

Sinds de succesvolle verloting van de eerste fase bouwkavels voor particulieren in september 2013 groeide de belangstelling voor zelfbouw in Ackerswoude en hanteren we een wachtlijst. Voor velen is het erg aantrekkelijk dat er geen vastomlijnde kavels uitgegeven worden, maar dat men zelf de gewenste kavelgrootte kan kiezen.

Wachtlijst

Inmiddels zijn er weer een aantal kavels verkocht of onder optie en er staan nog diverse geïnteresseerden op de wachtlijst. Dit betekent dat er resterende percelen overblijven waarbij het zelf kiezen van een kavelbreedte steeds beperkter wordt. Daarom is besloten de inschrijving te stoppen. Het kavelteam bekijkt of ze de inschrijvers nog een passende kavel aan kunnen bieden.

Beschikbare locaties

Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel op een van de beschikbare locaties, kunt u voor 1 november. het inschrijfformulier op de website invullen. Inschrijving biedt geen garantie dat er ook daadwerkelijk een kavel kan worden aangeboden.

Meer informatie

Op de website www.ackerswoude.nl > Landrijk > kavel kopen leest u alle informatie van de woonkavels op de twee beschikbare locaties.