Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Stichting Leergeld: Elk kind doet mee!

Met de schoolspullenpas kunt u benodigdheden voor school kopen waaronder schriften, pennen, etuis, tassen, gymspullen, (grafische) rekenmachine. U kunt de schoolspullenpas aanvragen tot en met 31 augustus 2018. Vraag de pas dus z.s.m. aan

In Pijnacker-Nootdorp vinden wij het belangrijk dat elk kind meedoet. Daarom werken we samen met Stichting Leergeld. Die helpt kinderen van ouders met een wat krappere beurs. Bijvoorbeeld omdat zij een uitkering, een lager salaris of hoge schulden hebben

Leergeld probeert sociale uitsluiting te voorkomen, door ervoor te zorgen dat kinderen mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Ouders van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die niet mee kunnen doen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie, kunnen bij ons aankloppen. Op deze manier biedt Leergeld elk kind een kans om mee te doen!

In Pijnacker-Nootdorp bestaat het aanbod van stichting Leergeld uit de volgende onderdelen:

  • Schoolspullenpas (aanvragen voor 31 augustus)
  • Computer (één per gezin, vanaf groep 7)
  • Fiets (per kind, eens per drie jaar)
  • Jarige Job verjaardagsbox (4 t/m 12 jaar)
  • Laptop (Voortgezet onderwijs, eens per drie jaar)

Op de website www.elkkinddoetmee.nl/leergeld-pijnacker-nootdorp vindt u alle informatie over Stichting Leergeld in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en kunt u een aanvraag indienen.

Schoolspullenpas

Met de schoolspullenpas kunt u benodigdheden voor school kopen waaronder schriften, pennen, etuis, tassen, gymspullen, (grafische) rekenmachine. U kunt de schoolspullenpas aanvragen tot en met 31 augustus 2018. Vraag de pas dus z.s.m. aan!

Aanvragen

U vraagt een voorziening aan via het aanvraagformulier op bovengenoemde website. Let op: het is belangrijk dat u het aanvraagformulier volledig invult. Als uw gegevens onvolledig zijn, kan Stichting Leergeld uw aanvraag niet behandelen. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor ondersteuning? Doe dan toch een aanvraag. Stichting Leergeld bekijkt uw aanvraag en laat u weten of u wel of niet in aanmerking komt voor ondersteuning.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met Stichting Leergeld? Stuur dan een e-mail naar info@elkkinddoetmee.nl.