Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Stichting Leergeld: Elk kind doet mee!

Sinds 5 juni 2017 is stichting Leergeld actief in Pijnacker-Nootdorp. Leergeld richt zich op schoolgaande kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.

Leergeld probeert sociale uitsluiting te voorkomen, door ervoor te zorgen dat kinderen mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Ouders van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die niet mee kunnen doen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie, kunnen bij ons aankloppen. Op deze manier biedt Leergeld elk kind een kans om mee te doen!

In Pijnacker-Nootdorp bestaat het aanbod van stichting Leergeld uit de volgende onderdelen:

  • Schoolspullenpas (aanvragen voor 31 augustus)
  • Computer (één per gezin, vanaf groep 7)
  • Fiets (per kind, eens per drie jaar)
  • Jarige Job verjaardagsbox (4 t/m 12 jaar)
  • Laptop (Voortgezet onderwijs, eens per drie jaar)

De producten van Leergeld worden gratis beschikbaar gesteld, voor computer en laptop geldt een eigen bijdrage van € 50,--

Met de schoolspullenpas kan bij een groot aantal deelnemende winkeliers schoolspullen worden gekocht. De inschrijftermijn van de schoolspullenpas is inmiddels verlopen. In de loop van het schooljaar wordt ook een kledingpas beschikbaar gesteld, waarmee bij deelnemende winkels schoenen of kleding kan worden aangeschaft. Informatie hierover volgt.

Wil u meer weten over stichting Leergeld of een aanvraag doen voor één van haar producten? Kijk dan op de website www.elkkinddoetmee.nl