Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Steek energie in je woning

Woendagavond 12 juni organiseert de gemeente voor de wijk Vrouwtjeslant in Nootdorp een avond over energiebesparing.

Portret van Sjaak Bral

De avond wordt gepresenteerd door cabaretier Sjaak Bral, dus het belooft ook vooral een leuke avond te worden. Hoe zou Sjaak omgaan met zijn energie?

Energie-aanbieding

Tijdens de avond krijgt u tekst en uitleg over de vele maatregelen die u aan uw woning kunt nemen en de besparing die zij opleveren. En de gemeente doet een mooie aanbieding voor een energie-advies. Voor uzelf of voor u en uw buren samen. Dit advies brengt de energiesituatie van uw huis in beeld. Het geeft aan wat u kunt doen om uw huis op energiegebied te verbeteren, wat dit kost en in welke tijd u die investering terug verdient. Ook is er een energiemarkt met lokale ondernemers.

U bent van harte welkom van 19.30 tot 22.00 uur in CulturA, Dorpsstraat 7 in Nootdorp.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Energiek Pijnacker-Nootdorp: www.energiekPN.nl. Meld u vooraf aan en win een gratis energie-advies!

Waarom dit project?

Vrouwtjeslant is gebouwd in de jaren ’70 en heeft veel oudere woningen waar kansen liggen om energie te besparen. De gemeente wil inwoners uit deze wijk stimuleren en helpen maatregelen te nemen om energie te besparen. Zo hoeft u straks minder uit te geven aan energie en het energieverbruik in onze gemeente daalt.