Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Startersnetwerk Zoetermeer Oostland

Pijnacker-Nootdorp ondersteunt in samenwerking met Zoetermeer de opbouw van het startersnetwerk voor ondernemers in Zoetermeer en Oostland. Kom ook eens kennismaken!

Bijeenkomst startersnetwerk elke laatste donderdag

Bijeenkomsten worden elke laatste donderdag van de maand van 16.30 tot 19.00 uur gehouden in Sharebiz, Koraalrood 153 in Zoetermeer. Een keer kennismaken? Aanmelden kan via info@snzo.nl.

Van en voor startende ondernemers

Het Startersnetwerk Zoetermeer Oostland is een vereniging van en voor startende ondernemers. Een netwerk van ondernemers die kennis en ervaring komen brengen én halen. De eerste fase van het opbouwen van een bedrijf is immers cruciaal.

Kennis delen

In die fase, waar de lijn tussen falen en succes nog zo flinterdun is, lopen alle startende ondernemers tegen dezelfde vragen aan: Hoe leg ik contacten met klanten? Hoe regel ik inkoop, voorraden en garantie? Hoe regel ik mijn marketing en communicatie? Het zijn dit soort vragen waar wij in het Startersnetwerk Zoetermeer Oostland met elkaar een antwoord op willen vinden door kennis en ervaring onderling uit te wisselen, maar ook door gevestigde ondernemers aan het woord te laten om van te leren.

Het Startersnetwerk Zoetermeer Oostland is een initiatief van de Kamer van Koophandel regio Den Haag.