Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Startersmarkt 26 mei

Beginnend ondernemer? Kom naar de startersmarkt op 26 mei. Daar kunt u netwerken en kennis en ervaringen uitwisselen met lokale ondernemers.

Tijdens de bijeenkomst kunt u bij verschillende marktkramen kennis maken met lokale ondernemers en hun expertise, u kunt netwerken met collega’s en uw ideeën of vragen bespreken met verschillende ambtenaren en wethouders.

Netwerken, kennis en ervaringen uitwisselen met lokale ondernemers en een heerlijke barbecue…

De barbecue staat om 17:00 uur voor u klaar in het Bestuurscentrum, ingang Emmastraat 165, direct om de hoek bij het gemeentekantoor. U kunt binnenlopen tot 17:15 uur, rond 19:00 uur sluiten we af.

Peter van Haagen, wethouder Economische zaken, ontvangt u graag en zal het Accountteam aan u voorstellen; uw eerste aanspreekpunt binnen de gemeentelijke organisatie voor al uw vragen. Daarna is het woord aan Ferry van Buijtene van Support 015 die u vertelt hoe hij ooit begonnen is als starter en wat erbij komt kijken om een succesvol bedrijf te runnen.

Maak kans op een bijdrage voor coaching

Vanaf 17:30 uur kunt u zich laten informeren op de startersmarkt. Bij de verschillende marktkramen kunt u kennismaken met een breed spectrum aan lokale ondernemers, die u als starter van nut kunnen zijn bij de opstart van uw bedrijf. Op deze eerste startersbijeenkomst maakt u ook nog eens kans op financiële ondersteuning van de Rabobank op het gebied van coaching en begeleiding.

Aanmelden voor 19 mei

U kunt zich voor de startersbijeenkomst aanmelden per e-mail: accountteam@pijnacker-nootdorp.nl. In verband met een beperkt aantal bezoekers die wij kunnen ontvangen willen wij u vriendelijk verzoeken om u voor 19 mei aan te melden.

"Graag ontmoeten mijn collega’s en ik u op maandagavond 26 mei. Mis het niet, het kan het begin zijn van een mooie samenwerking!"

Peter van Haagen
Wethouder Economische zaken