Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Start verkoop Ackerswoude Brink

Op donderdag 17 april onthulde wethouder Peter van Haagen op de hoek van de Klapwijkseweg en Monnikenweg een campagnebord dat de entree van de toekomstige wijk markeert.

Onthulling van campagnebord Ackerswoude

De plaatsing van het opvallende bord vormde eveneens het startsein van de verkoop van de eerste woningen van Schouten en ABB in Ackerswoude Brink.

Project van 45 woningen

Met de start verkoop van het eerste deelplan in Ackerswoude Brink eind mei gaat de realisatie van de nieuwbouwwijk Ackerswoude een volgende fase in. Een project met 45 woningen in diverse prijsklassen. Van starterswoningen, ruime eengezinswoningen, kleinschalige bijzondere appartementen tot patiowoningen met slapen en wonen op de begane grond. Kortom, voor iedereen een woning naar keuze.

Vrije Kavels

De verkoop van de nieuwe locatie vrije kavels van de gemeente is ook gestart. Enkele opties zijn inmiddels getekend. Van de kavels die de gemeente Pijnacker-Nootdorp het afgelopen jaar verkocht, wordt binnenkort de eerste omgevingsvergunning afgegeven.

Meer informatie

Tijdens het woonevenement BuitengeWOON op vrijdagavond 23 mei en zaterdag 24 mei in het Witte Huis in Pijnacker is er uitgebreide informatie te krijgen over de woonmogelijkheden in Ackerswoude. Houd voor meer informatie de website www.ackerswoude.nl in de gaten. Ook kunt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief.