Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Start computercursussen

In september start Bibliotheek Oostland weer met het organiseren en geven van cursussen, workshops en informatiebijeenkomsten over computers, tablets en computerprogramma’s.

oudere man die computerles krijgt

De doelgroep zijn senioren die graag op de hoogte willen blijven van allerlei zaken op het gebied van computers en automatisering, op een manier die voor deze groep goed te volgen is.

Welke cursussen worden er gegeven?

  • basiscursus en gevorderden cursus Windows 7.
  • cursus Windows 8 basis en overstappen van Windows voorgaande versies naar Windows 8
  • Een fotoboek maken, uw digitale foto’s bewerken, etiketten maken
  • werken met een tablet

Workshops

Als thema’s in de workshops krijgt de social media aandacht door aan de slag te gaan met Facebook. Verder wordt er aandacht besteed aan werken met ITunes, werken in de cloud en foto’s op de tablet.

Ipad / Andriod tablet café

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert Bibliotheek Oostland een Ipad / Andriod tablet café in de vestiging Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. Daar kan men ervaringen uitwisselen met andere tabletgebruikers. Vrijwilligers van het Leercentrum zijn dan ook aanwezig. Iedereen is welkom en het café wordt gehouden van 18.30 tot 20.00 uur.

De inschrijving en kaartverkoop voor de cursussen en workshops start op maandag 19 augustus om 14.00 uur in de vestiging Bergschenhoek, Notaris Kruytstraat 10, van Bibliotheek Oostland.
In alle vestigingen liggen folders die u de benodigde informatie verstrekken. U kunt daarvoor ook naar de website van het Leercentrum gaan op www.bergschenhoek.seniorweb.nl . Vragen kunt u ook kwijt op seniorwebbergschenhoek@gmail.com.