Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Spreekuur collegeleden

Het college van Pijnacker-Nootdorp vindt goede communicatie tussen inwoners en bestuur erg belangrijk. Wilt u iets bespreken met de burgemeester of een wethouder, dan kunt u naar hun maandelijkse spreekuur komen.

U hoeft echter niet te wachten op het spreekuur. Klachten over de openbare ruimte kunt u melden via het Meldpunt Leefomgeving. En vaak kunnen medewerkers van de gemeente Pijnacker-Nootdorp u even goed helpen. Mocht dit niet het geval zijn, dán kunnen zij u altijd nog doorverwijzen naar het eerstvolgende spreekuur van de wethouder.

Bij wie moet u zijn

Iedere kern heeft een kernwethouder. Maar iedere wethouder is ook verantwoordelijk voor specifieke onderwerpen. Kijk op de persoonlijke pagina's van de wethouders welke dat zijn. Het kan dus voorkomen dat u een andere wethouder dan uw eigen kernwethouder wilt spreken en daarvoor naar een andere kern moet gaan.

De burgemeester houdt (op afspraak) spreekuur in Pijnacker. De wethouders hebben hun spreekuur in de kern waar ze verantwoordlijk voor zijn. Zo verkleinen we letterlijk de afstand.

Welkom

De wethouders houden inloopspreekuren, u kunt binnenlopen zonder afspraak.
De burgemeester houdt spreekuren op afspraak. U kunt een afspraak maken via e-mail bestuurssecretariaat@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch 015-3626915.

Data eerstvolgende spreekuren

Wie Wanneer Waar
Wethouder Van der Deijl woensdag 4 april 17.00 - 18.00 uur Bibliotheek Oostland, Markt 24 Nootdorp
Wethouder Van Staalduine woensdag 11 april 17.00 - 18.00 uur De Kiezel, Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw
Wethouder Melzer maandag 16 april 17.00 - 18.00 uur Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47 Pijnacker
Burgemeester Ravestein dinsdag 24 april 16.30 - 17.30 uur (op afspraak) Gemeentehuis, Oranjeplein 1 Pijnacker