Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Spreekuren wijkmanagers 2019

De wijkmanagers houden vaste spreekuren in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. U kunt zonder afspraak bij hen binnenlopen.

De wijkmanager is de verbindingspersoon tussen bewoners en gemeentelijke organisatie. Ook staat hij in contact met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld woningcorporaties, politie en jongerenwerk.

Onderwerpen spreekuur

Voor welke onderwerpen kunt u de wijkmanager aanspreken? Dat kan over allerlei zaken gaan, als het maar de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen van bewoners aangaat. Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Maar als u iets voor uw woonomgeving of medebewoners wilt doen of organiseren en heeft u daar vragen over, loopt u dan zeker ook even binnen. Misschien kan de wijkmanager u verder helpen.

Meldpunt

Voor individuele kwesties als een bouwvergunning, uitkering of belastingaanslag moet u niet bij de wijkmanager zijn. Daarvoor moet u de betreffende publieksafdelingen benaderen.

Ook voor het dagelijkse beheer van de woonomgeving zijn de wijkmanagers niet het eerste aanspreekpunt. Daarvoor hebben we het Meldpunt Leefomgeving dat zowel via internet als telefonisch (tel. 14 015) bereikbaar is. Gebruikt u dit Meldpunt vooral als er volgens u iets mis in uw omgeving, zoals bijvoorbeeld schade aan wegdek of trottoirs, zwerfvuil, volle afvalbak, hinderlijke beplanting, kapotte straatverlichting of kapot straatmeubilair.

Pijnacker

Wijkmanager Peter van der Sman houdt spreekuur met het Driemensschap Pijnacker (wijkmanager, wijkagent en jongerenwerker) op de derde woensdag van de maand. Dit spreekuur wordt op wisselende locaties gehouden.

Nootdorp

Wijkmanager Leen Sinteur heeft zijn spreekuur elke derde maandag van de maand, eveneens van 19.00 tot 20.00 uur. Locatie is het sociaal cultureel centrum CulturA in de Dorpsstraat.

Delfgauw/Oude Leede

Wijkmanager Marjolein van der Vlies en haar Driemensschap Delfgauw hebben hun vaste spreekuur om de maand op een woensdag en op verschillende locaties.

In onderstaand overzicht vindt u de data van de spreekuren in 2019.

Maand Peter van der Sman-Pijnacker Leen Sinteur-Nootdorp Marjolein van der Vlies Delfgauw/Oude Leede
woensdag CulturA Nootdorp maandag 19.00-20.00 uur woensdag
Oktober 16 bibliotheek 19.00 tot 20.00 uur 21 vervalt wegens ziekte
November 13 De Viergang 19.00 tot 20.00 uur 18 niet
December 18 bibliotheek 19.00 tot 20.00 uur 16 11 Winkelcentrum Emerald 18.30-19.30 uur

Naast deze spreekuren kunt u te allen tijde een beroep doen op uw wijkmanager. De contactgegevens van de wijkmanager vindt u onder Wonen en Leven/Wijken.