Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Schetsontwerp fase 6 Koningshof gereed

Het schetsontwerp voor de inrichting van fase 6 is gereed. Fase 6 bestaat uit de Rivierenlaan vanaf het Oosterdiep tot aan de Grevelingen. Ook de Grevelingen, Itterbeek, Linge, Merwede en de Nederrijn, behoren tot deze fase. Fase 6 is geïnventariseerd en het schetsontwerp voor de inrichting is gemaakt.

Straat met 2 hoge bomen en geparkeerde auto in Koningshof

In het schetsontwerp staat hoe fase 6 eruit komt te zien als het straks opnieuw wordt ingericht. Zo is in kaart gebracht welke kabels, leidingen en riolering we moeten vervangen, waar dus gegraven wordt en welke bomen en struiken we daarvoor moeten verwijderen. Ook geeft het ontwerp een beeld van het parkeren en het spelen. Tijdens een informatieavond op 9 december worden de plannen toegelicht en kunt u hier als bewoner uw reactie op geven. Op basis van de reacties worden de inrichtingsplannen nog eens bekeken en wellicht aangepast. Bewoners van fase 6 krijgen een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst via de post.

Na de informatieavond zijn de inrichtingsplannen te bekijken via : www.pijnacker-nootdorp.nl/koningshof.

Hoe verder met fase 6?

Na de informatieavond op 9 december wordt het schetsontwerp voor fase 6 verwerkt tot een definitief ontwerp. Dit ontwerp wordt door het college van B&W vastgesteld. Daarna wordt het ontwerp uitgewerkt in een bestek en wordt het werk aanbesteed. Tenslotte starten de werkzaamheden in fase 6, waarschijnlijk het tweede kwartaal van 2015.