Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Ruyven Reist Slim!

Vanaf vandaag gaat de voorzitter van de Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven de elektrische scooter een week lang uitproberen.

E-scooter

Hiermee wil hij laten zien dat de scooter een prima alternatief is voor de auto.

Startsein

Het bedrijvenpark Ruyven is in de spits niet goed bereikbaar. Daar is iets aan te doen menen de ondernemers. Met de ingebruikname van de scooter geeft voorzitter Gregory Foster het startsein voor Ruyven Reist Slim!

Reis- en werktips

Zo worden er op 13 mei en 3 juni themasessies georganiseerd voor de werkgevers. Met ins & outs van de werkgeversregelingen, beschikbare subsidies, de nieuwste tweewielers, deelauto-nieuws en slimme reisadviezen, worden de werkgevers geïnspireerd om hun mobiliteit te verbeteren. En voor de werknemers wordt op 26 mei een opstap-dag georganiseerd waarbij alle medewerkers op het bedrijvenpark de nieuwste e-bikes, scooters en fietsen kunnen uitproberen. Ook zijn reisspecialisten aanwezig met slimme reis- en werktips.

Samenwerking

De ‘Ruyven Reist Slim’ acties zijn onderdeel van een praktisch plan van aanpak in samenwerking met Mobiliteitsmakelaar Haaglanden, mobiliteitsspecialist Vipre, werkgevers en HR-managers op Ruyven en de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De eerste stappen om slimmer te reizen en te werken zijn hiermee gezet.