Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Routebeschrijving gemeentekantoor en bestuurscentrum

Het bestuurscentrum van de gemeente Pijnacker-Nootdorp is onderdeel van het gemeentekantoor, maar met een eigen ingang. Het gebouw is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. De routebeschrijving vindt u hieronder.

Gemeentekantoor

Oranjeplein 1
2641 EZ Pijnacker
telefoon: 14 015

Bestuurscentrum

Emmastaat 165
2641 ED Pijnacker

Routebeschrijving met auto

Vanuit Rotterdam en Den Haag (A13)

Vanaf de A13 neemt u afrit 10 - Delft-zuid. Vervolg uw weg op de N470 richting Pijnacker. Bij de tweede rotonde neemt u de afslag Pijnacker/Nootdorp. Dit is de Tuindersweg, bij de tweede rotonde gaat u rechtdoor de Oranjelaan in. Aan het einde ligt het gemeentekantoor, met de hoofdingang aan de vijver met de 'Kroontjespen'. De ingang van het bestuurscentrum is links, in de Emmastraat op nummer 165.

Vanuit Den Haag en Utrecht (A12)

Vanaf de A12 neemt u de afslag Pijnacker/Zoetermeer naar de N470, richting Rotterdam/Pijnacker/Delft. Houd op de superrotonde met verkeerslichten (Klapwijkse Knoop) de richting Delft aan. Hierna neemt u bij de tweede rotonde de afslag Pijnacker/Nootdorp. Dit is de Tuindersweg, bij de tweede rotonde gaat u rechtdoor de Oranjelaan in. Aan het einde ligt het gemeentekantoor, met de hoofdingang aan de vijver met de 'Kroontjespen'. De ingang van het bestuurscentrum is links, in de Emmastraat op nummer 165.

Routebeschrijving met openbaar vervoer

RandstadRail/Metrolijn E

Vanaf Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal gaat RandstadRail Metrolijn E rechtstreeks naar Pijnacker. Stap uit bij de halte Pijnacker Centrum. U verlaat de halte aan de kant van het Emmapark. Loop linksaf langs de fietsenstalling. Houd linksaan en loop de Louise de Colignystraat in. Aan het einde van deze weg gaat u naar rechts, de Willem-Alexanderlaan in. U ziet de achterzijde van het gemeentekantoor recht voor u.

Bus

De buurtbus stopt naast het gemeentekantoor.

Meer informatie

Voor een online routebeschrijving kunt u kijken op de website van de ANWB: route.anwb.nl.

Voor meer informatie over dienstregeling en reisadviezen van het openbaar vervoer kijkt u op 9292.nl. Of bel naar het volgende nummer: 0900-9292 (€ 0,70 per minuut).