Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Rotterdampas succesvol

De Rotterdampas is een groot succes. De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft er ruim 900 verstrekt.

Rotterdampas

Wat kunt u doen met de Rotterdampas?

Ga bijvoorbeeld gratis naar de film, ontdek de leukste musea of vaar gratis met de Spido mee. En natuurlijk kun je als Rotterdampasser ook terecht bij vertrouwde toppers als Diergaarde Blijdorp, Duinrell, de Euromast en Plaswijckpark. Kijk hiervoor op www.rotterdampas.nl.

Wat kost de pas?

De pas kost € 5,- voor mensen met een minimuminkomen (het standaardtarief is € 60,-). Heeft u minderjarige (tot en met 17 jaar), inwonende kinderen? Die krijgen bij aanschaf van een pas voor volwassene(n) een gratis exemplaar. Het pasjaar loopt van 1 maart 2018 tot en met 28 februari 2019.

Waar koopt u de pas?

U kunt de Rotterdampas aanvragen op het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Voor de aanvraag moet u wel eerst een afspraak maken. Dit kunt u doen via het product rotterdampas-aanvragen. Heeft u geen computer? Bel dan 14 015.

Wat neemt u mee?

  • Legitimatiebewijs
  • De brief die u eerder heeft ontvangen, u hoeft dan geen inkomensgegevens te laten zien.
  • Een pasfoto meenemen is niet nodig, deze wordt ter plekke gemaakt. Neem wel een foto mee voor degene (bijvoorbeeld een kind) die niet bij de aankoop aanwezig is (een foto op uw smartphone is ook geschikt).

Bij het aanvragen moet u gelijk afrekenen. Hiervoor kunt u pinnen of contant betalen. Binnen vijf werkdagen krijgt u de pas(sen) thuisgestuurd, samen met de jaargids en het seizoensmagazine.