Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Repair Café Nootdorp

Zaterdag 15 november van 10.00 -12.00 uur is het Repair Café Nootdorp weer geopend en kunt u langskomen met uw kapotte spullen.

Twee mannen en een vrouw in het Repair Café

Repair Café bestaat alweer 1 jaar in Nootdorp en heeft inmiddels een vaste groep van 25 reparateurs en gastvrouwen/heren, die zich maandelijks inzetten en het zichtbaar ook gezellig met elkaar hebben.

In dit eerste jaar zijn er heel wat apparaten ter reparatie aangeboden, meer dan 300 stuks!! Stofzuigers, cd- en videospelers, broeken, bloezen, boeken, poppen, fietsen hebben weer een nieuw leven gekregen. Maar ook een rollator en een chocoladesmeltbak konden gemaakt worden door de deskundige reparateurs!

Waardering

Bezoekers waarderen het initiatief. In het gastenboek is te lezen: "gezellige sfeer, er wordt tijd voor je genomen, dankzij Repair Cafe Nootdorp loopt onze waterpomp weer als een zonnetje". Ze gaan vol enthousiasme en vertrouwen het tweede jaar in.

Senseo

November is uitgeroepen door Repair Café Nederland tot Senseomaand. Nog te vaak word de Senseo's lang voor het eind van hun technische levensduur ten onrechte gedumpt. Met de juiste kennis zijn zij goed te repareren. De reparateurs gaan deze uitdaging graag aan !

Welkom

U bent dus van harte welkom in Nové aan de Dorpsstraat 13 in Nootdorp met alles wat het niet meer doet en nog wel te repareren lijkt. Wegdoen kan altijd nog. Naast elektrische apparaten, meubels en speelgoed kunt u ook terecht voor textielklusjes of kleine fietsreparaties.