Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Repair Café in Pijnacker Noord

In september 2014 opende wethouder Minderhoud, met een aantal hamerslagen, het Repair Café. Vanaf het begin wisten de bezoekers het Café goed te vinden. De twintig vrijwillige reparateurs en acht gastheren en -vrouwen, hebben het soms razend druk.

man die fiets maakt bij het Repair café in Pijancker Noord

Regelmatig worden Senseo's aangeboden (wij hebben binnenkort twee specialisten daarvoor rondlopen!) en daarnaast komen allerlei elektronische en fietsproblemen door de deur van de cbs de Schatkaart aan de Groen van Prinstererlaan 1. Elke eerste zaterdagochtend van de maand staat de deur open voor dit soort problemen.

Repair Café biedt meer

Ook als er iets aan de fiets mankeert of er moet wat aan kleding hersteld worden kan men hier goed terecht en het enige wat er tegenover staat is een vrijwillige bijdrage. Omdat we er ook koffie en thee schenken, vaak met wat lekkers erbij, vinden ook steeds meer buurtgenoten de weg naar deze eerste sociale activiteit van de wijkvereniging Pijnacker Noord.

Meer sociale activiteiten

Maar er komen meer sociale activiteiten. Onlangs heeft de oprichtingsvergadering van de werkgroep Sociale Activiteiten plaats gevonden. Voorlopig zijn we met z'n vijven, maar er is duidelijk plaats voor meer inbreng van mensen uit de wijk. Bovendien zoeken we nog mensen die het leuk vinden om bij de op stapel staande activiteiten de handen uit de mouwen te steken. U hoort meer van ons!

Nieuwsgierig?

Kijk op de website van de wijkvereniging, www.pijnacker-noord.nl.
Contact, vragen, aanmelden? mail naar sociaalbeheer@pijnacker-noord.nl