Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Renovatie Staatsliedenbuurt

De werkzaamheden in de Staatsliedenbuurt in Pijnacker Noord lopen niet meer helemaal volgens de planning die vorig jaar juni naar de bewoners is verstuurd.

Opnieuw ingerichte speelplek bij vijver in Pijnacker Noord

Loopt het werk in het ene deel van de buurt wat uit, op een andere plek kunnen we weer wat inlopen. De gemeente probeert in nauw overleg met de nutsbedrijven toch de geplande einddatum van april 2014 te halen.

Zo zijn de Van Houtenlaan en een deel van de Tilanussingel eerder gerealiseerd dan de planning aangaf. Ook de Visserlaan, Nolenslaan en de Ruijs de Beerenbroucklaan worden wat eerder aangepakt. Betreffende bewoners worden of zijn daarover apart geïnformeerd. De rioolwerkzaamheden in de Thorbeckelaan zijn 5 maanden uitgelopen op de planning. Dit is onder andere veroorzaakt door de teerverontreinigingen en het winterse weer. Ook bleek het nodig het riool in de Troelstralaan te vervangen, dit was niet voorzien en stond ook niet in de planning.

Ondertussen zijn de Rommesingel, een klein deel van de Tilanussingel, de Van Houtenlaan en het daar achter gelegen gebied rond de vijver nagenoeg klaar. Ook in de groene strook langs het Balijgebied is al veel werk verricht.

Stand van zaken

Op de website van de wijkvereniging www.pijnacker-noord.nl en elders op de site onder herinrichting Pijnacker Noord treft u een stand van zaken aan per straat. Wij hopen u binnenkort, na overleg met de nutsbedrijven, een geactualiseerde planning voor te kunnen leggen.