Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Pijnacker-Nootdorp verwelkomt ‘De formule van Heron’

Heembouw Ontwikkeling start 1 maart met de verkoop van bedrijvencentrum ‘De formule van Heron’ op het bedrijventerrein Heron aan de A12 in Nootdorp

Het bedrijvencomplex van ruim 4.100 m2 heeft een ontwerp met een hoogwaardige uitstraling. De units variëren van circa 46 m2 tot 160 m2 en zijn onderling schakelbaar. Verder zijn de ruimten met een thermische (rc) waarde van 3,5 bijzonder energiezuinig en duurzaam. Parkeren gebeurt op eigen terrein; elke bedrijfsruimte heeft de beschikking over tenminste twee parkeerplaatsen. Dit alles biedt de koper duurzame units met een maximale variatie in vloeroppervlakte en gebruiksmogelijkheden.

Hoogwaardig en multifunctioneel

Het plan voor een hoogwaardig en multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw werd al eerder in 2012 in de markt gezet, maar kon toen niet succesvol tot ontwikkeling worden gebracht. Door o.a. de fasering in de bouw aan te passen kan eerder een bouwbesluit worden genomen en hoeven klanten minder lang te wachten op hun unit.

Bedrijvencentrum

Rolf Verdel, projectontwikkelaar Heembouw Ontwikkeling: “We gaan nu twee keer voor 15 units in plaats van alle units tegelijk.”
Wethouder Van Haagen: “Belangrijk is dat de kwaliteit van het plan nog recht overeind staat en ook de keuze voor bedrijventerrein Heron. Wij zijn erg blij met de komst van dit bedrijvencentrum.”

Succesvolle verkoop bedrijventerrein Heron

Bedrijventerrein Heron ligt goed in de markt. Riverdale opende in januari de deuren van haar nieuwe vestiging. Fugro en Van Gils zijn halverwege vorig jaar met de bouw gestart en de autodemontage bedrijven Gerrits en De Kneus volgen deze zomer. In totaal is nu ruim 62% van de 13 ha. uit te geven grond gereserveerd of verkocht, en daar blijft het niet bij. Het bedrijventerrein Heron is tenslotte een prachtige zichtlocatie langs de A12, met een hoge milieucategorie (4.2), midden in de randstad. Niet alleen geschikt voor bedrijven, want met een metrohalte voor de deur, ook voor kantoren.