Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Opzichter Marcel Schulze aan het woord

Marcel Schulze is de opzichter in Pijnacker Noord. Bij hem kunt u terecht met vragen of klachten.

Portretfoto van opzichter Marcel Schultze
“Nu de Parkbuurt zo goed als afgerond is, richt ik mijn aandacht vooral op de Heesterbuurt.” zegt Marcel Schulze, opzichter in Pijnacker Noord. “Denk aan de bereikbaarheid, het schoonhouden van looproutes, opruimen van werkzaamheden, verlichting en veiligheid. Ook al doet iedereen zijn best de overlast van het werk zoveel mogelijk te beperken, in de dagelijkse praktijk laten we –en dat geldt zowel voor de gemeente als de nutsbedrijven- toch steken vallen.”

Marcel vervolgt:

”Het is bijvoorbeeld heel hinderlijk als er wat fout gaat met de straatverlichting of een aannemer vergeet een loopplank te plaatsen. Daar heb ik echt begrip voor.  Dus, heeft u vragen of klachten, of wilt u meer informatie over de werkzaamheden, neem dan even contact met mij op. Zeker ook als u ideeën heeft om de situatie te verbeteren, daar sta ik altijd voor open.”

U kunt contact opnemen via e-mail m.schulze@pijnacker-nootdorp.nl

Zorg voor bereikbaarheid

In de laatste maanden van afgelopen jaar is de riolering in de Meidoornlaan en Goudenregensingel vervangen. De Goudenregensingel is daarna opnieuw bestraat en de Meidoornlaan is van een tijdelijke asfaltlaag voorzien. De Meidoornlaan tussen de rotonde en de Goudenregensingel is nu afgesloten en de brandweer kan gebruik maken van de Goudenregensingel als zij moet uitrukken richting Klapwijkseweg / Vlielandseweg. Met de Schakelaar hebben we afspraken gemaakt om de bereikbaarheid en looproutes voor de ouderen zo goed als mogelijk te regelen.

Zorg voor elkaar

In de Vuurdoornlaan hebben de bewoners eind vorig jaar gezamenlijk de voortuinen leeggehaald. Een mooi voorbeeld van samenwerken en wat voor je naaste buren kunnen betekenen. De gemeente ondersteunde deze bewonersactie en voerde het tuinafval af.