Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Op zoek naar een woonkavel?

Heeft u er altijd van gedroomd om uw eigen huis te bouwen en bent u op zoek naar een plek waar dat mogelijk is? In het dorp, dichtbij het centrum of liever in het buitengebied? Kijk dan eens bij onze kavels in de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Kavels van verschillende afmetingen in verschillende gebieden, met elk hun eigen woonsfeer.

Voorbeeld van woning op kavel Oude Leede

Oude Leede

In Oude Leede zijn verschillende kavels beschikbaar. Ook komen er op termijn een aantal kavels vrij vanuit de Ruimte voor Ruimte regeling, die wij te koop zullen aanbieden. De kavels kenmerken zich door veel ruimte en een landelijke woonsfeer. In de brochure hieronder vindt u de kavels die momenteel in verkoop zijn of binnenkort in verkoop komen.

Bouwkavel in Ackerswoude

Ackerswoude

De kavels aan de Veldleeuweriklande zijn nu allemaal onder optie. Als u geïnformeerd wilt worden over mogelijke kavels in de toekomst, kunt u zich onder aan deze pagina aanmelden als belangstellende. U wordt dan op de hoogte gehouden van de start verkoop en de mogelijkheden voor inschrijving.

Park van Buijsen lokatie kavel

Keijzershof

Wonen aan het water? Natuurlijk kan dat in Pijnacker-Nootdorp! Op de eilanden in het Park van Buijsen worden 27 kavels gerealiseerd. Momenteel is een groot deel van de kavels onder optie, de nog beschikbare kavels worden aangeboden aan de kandidaten op de reservelijst.

Mochten hierna nog kavels beschikbaar zijn, dan worden die opnieuw aangeboden aan iedereen die in ons geïnteresseerden bestand is opgenomen. Wilt u dat wij uw gegevens in dit bestand opnemen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden als belangstellende.

Vragen

Heeft u nog vragen over kavels in Pijnacker-Nootdorp? Neem contact op met het kavelteam via kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl

Belangstelling?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de kavels die in verkoop komen? Vul dan het digitale interesse-formulier in. Wij nemen uw gegevens op in ons bestand en zullen u informeren zodra er kavels in verkoop gaan.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over een specifieke kavel? Mail dan naar kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl.