Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Op zoek naar een woonkavel?

Heeft u er altijd van gedroomd om uw eigen huis te bouwen en bent u op zoek naar een plek waar dat mogelijk is? In het dorp, dichtbij het centrum of liever in het buitengebied? Kijk dan eens bij onze kavels in de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Kavels van verschillende afmetingen in verschillende gebieden, met elk hun eigen woonsfeer.

Voorbeeld van woning op kavel Oude Leede

Oude Leede

In Oude Leede zijn verschillende kavels beschikbaar. Ook komen er op termijn een aantal kavels vrij vanuit de Ruimte voor Ruimte regeling, die wij te koop zullen aanbieden. De kavels kenmerken zich door veel ruimte en een landelijke woonsfeer. In de brochure hieronder vindt u de kavels die momenteel in verkoop zijn of binnenkort in verkoop komen.

Bouwkavel in Ackerswoude

Ackerswoude

De kavels aan de Veldleeuweriklande zijn nu allemaal onder optie. Als u geïnformeerd wilt worden over mogelijke kavels in de toekomst, kunt u zich onder aan deze pagina aanmelden als belangstellende. U wordt dan op de hoogte gehouden van de start verkoop en de mogelijkheden voor inschrijving.

Park van Buijsen lokatie kavel

Keijzershof

Wonen aan het water? Natuurlijk kan dat in Pijnacker-Nootdorp! Op de eilanden in het Park van Buijsen worden 27 kavels gerealiseerd. Momenteel worden alle randvoorwaarden verzameld.

Het inschrijfpakket is beschikbaar voor de kavels op De Eilanden in het Park van Buijsen, het laatste deelgebied van de wijk Keijzershof. In dit inschrijfpakket vindt u o.a. een overzichtstekening, de informatiebrochure, het inschrijfformulier en het lotingsregelement. Als u belangstelling heeft voor een van de kavels, kunt u zich hieronder aanmelden als belangstellende.

Als u interesse heeft in een van deze kavels, kunt u het inschrijfformulier tot 2 september 2019 om 12.00 uur aanleveren bij notaris Wienen in Pijnacker.

Vragen

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit inschrijfpakket? Neem contact op met het kavelteam via kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl

Belangstelling?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de kavels die in verkoop komen? Vul dan het digitale interesse-formulier in. Wij nemen uw gegevens op in ons bestand en zullen u informeren zodra er kavels in verkoop gaan.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over een specifieke kavel? Mail dan naar kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl.