Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Op zoek naar een woning?

Pijnacker-Nootdorp is een herkenbare gemeente in een landelijke omgeving waar de stad nooit ver weg is. Zoekt u ruimte, groen én de bruisende Randstad? U vindt het in Pijnacker-Nootdorp. Randstadrail is binnen handbereik, met een kwartiertje bent u in Rotterdam of Den Haag.

Nieuwbouwlocaties

De grootste nieuwbouwlocaties vindt u in Pijnacker:

Plattegrondkaartje met nieuwbouwprojecten in Keijzershof

Keijzershof

In Keijzershof worden tot 2025 zo'n 2300 woningen gebouwd voor starters, doorstromers, jongeren en ouderen, in allerlei prijsklassen. Keijzershof is verdeeld in vier deelgebieden: Erven, Eilanden, Boszoom en Centrum. Keijzershof krijgt een dorps karakter dat mooi aansluit bij de bestaande wijk Koningshof in Pijnacker.

De wijk heeft vele voorzieningen, zoals een eigen halte Pijnacker Zuid van RandstadRail, een woonzorgcentrum, drie basisscholen en een kindercentrum, winkels, horeca en een wijkpark. Op dit moment zijn al 870 woningen opgeleverd en nog vele in aanbouw of in verkoop.

Voor meer informatie over woningen en de wijk kunt u terecht in het informatiecentrum Keijzershof aan de Klapwijkseweg 2a in Pijnacker, of kijk op www.keijzershof.nl of volg de ontwikkelingen op twitter via @keijzershof.

Ackerswoude

De nieuwbouwlocatie Ackerswoude ligt in het gebied ten noorden van de wijk Klapwijk vlak bij de halte Pijnacker-Centrum. Het gebied van circa 45 hectare wordt een eigentijdse woonwijk met ongeveer 1300 woningen voor starters, jongeren, ouderen en gezinnen. Het grootste deel van de bestaande lintbebouwing en voormalige tuinderswoningen blijft behouden. De wijk krijgt een dorpse en landelijke uitstraling.

Lees meer over de ontwikkeling van Ackerswoude. Kijk voor meer informatie over de wijk, de woningen en de kavels op www.ackerswoude.nl of volg twitter @ackerswoude

Andere projecten

Lees meer over andere nieuwbouwprojecten in onze gemeente.