Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Op vakantie en toch niets missen?

Wekelijks maakt de gemeente bekend welke besluiten zij wil gaan nemen, bijvoorbeeld over het afgeven van een bouw- of kapvergunning. Ook bij u in de buurt. U wilt niets missen?

Hangmat aan een Palmboom aan een wit strand

Meld u aan bij Overheid.nl.

Gemeenten, provincies en waterschappen maken in de plaatselijke bladen, dagbladen en Staatscourant bekend welke besluiten zij willen gaan nemen. Al deze besluiten worden ook op internet gepubliceerd, op www.overheid.nl. Door met de e-mail service een profiel aan te maken, ontvangt u wekelijks de informatie in uw mail.

Het aanmelden is heel eenvoudig. Ga naar Overheid.nl, e-mailservice bekendmakingen, stel het postcodegebied in en vink de onderwerpen aan waarin u geïnteresseerd bent. Vervolgens ontvangt u de bekendmakingen vanzelf via de e-mail. Zo weet u zeker dat u niets mist, ook niet tijdens uw vakantie.

Vorige week maakte het college bijvoorbeeld bekend dat er verschillende (wijzigingen op) bestemmingsplannen zijn vastgesteld, zoals Emmastraat Pijnacker , Oostland-Pijnacker, Centrum Nootdorp en Katwijkerbuurt. Ook heeft de Raad van State uitspraak gedaan over het wijzigingsplan voor de Dorpsstraat 12 in Nootdorp. U kunt de plannen inzien op het gemeentekantoor in Pijnacker of kijk onder Snel naar > Ter inzage.