Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Oostlanddag 2015 : Volle kracht vooruit

Reserveer 15 oktober alvast in uw agenda voor de Oostlanddag. Het gaat steeds beter met de Oostlandse economie. Zaak is, dat ondernemers en overheid nú doorpakken en de economie van de regio verder helpen. Daarom is het thema van Oostlanddag 2015 'Volle kracht vooruit'.

Spreker Jan van Setten op Oostlanddag 2014 Spreker Jan van Setten op Oostlanddag 2014

Vijf grootste economische kansen

Vorig jaar stond de Oostlanddag* in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Retail en Greenport. In workshops brainstormden bezoekers over manieren om die sterke punten verder uit te bouwen, wat leidde tot een concreet stappenplan per thema.

Bedrijfsbezoeken en avondprogramma

Ook Oostlanddag 2015 staat in het teken van de grootste economische kansen van het Oostland. Dit jaar kunnen bezoekers ervaren hoe die kansen er in de praktijk uitzien. Dat gebeurt tijdens bedrijfsbezoeken, verspreid over de regio. Zo is er een excursie naar een spraakmakende winkel en een opvallende starter. Het aansluitende diner en avondprogramma vinden plaats bij Van der Valk in Nootdorp. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Gratis toegang

De Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland.
De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is, wil worden, of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor de Oostlanddag kan vanaf september via de website van www.oostlanddag.nl.

*) Organisatoren zijn de gemeente de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Organisatieteam Oostlanddag 2015

Organisatieteam van Oostlanddag 2015 v.l.n.r.: Theo Ammerlaan (LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland), Jan Houweling (Ondernemend Lansingerland), Yvonne van Elst (gemeente Pijnacker-Nootdorp), Suzan Snels (NOOVA), Monique Spek (NOOVA, voorzitter organisatieteam), Roel van Wensen (gemeente Lansingerland), Mario van Vliet (Mocca), Arthur Venselaar (OVPN), Ferry van Buijtene (VNO-NCW Oostland), Serge Santoo (Rabobank). Op de foto ontbreekt: Corrie van den Berg (Ondernemend Lansingerland).