Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Ook Vistapaint kiest voor Heron

Vistapaint, importeur en leverancier van professionele verfspecialiteiten aan de groothandel heeft voor haar verdere groei gekozen voor vestiging op bedrijvenpark Heron in Nootdorp.

Drie mannen zittend achter een tafel en daarachter staand drie mannen tijdens ondertekening van een overeenkomst

Vrijdag 16 mei ondertekenden wethouder Peter van Haagen en de broers Roderick (commercieel verantwoordelijk) en Lodewijk (financieel en intern verantwoordelijk) Reichert het contract.

Wat doet Vistapaint

Vistapaint richt zich op de niche markt van speciale coatings en andere verfspecialiteiten en is dé partner van de professionele verfgroothandel. Het bedrijf is specialist in het beschikbaar stellen en distribueren van verf technische kennis en heeft een kwalitatief hoogwaardig breed assortiment. De kracht van het bedrijf zit voornamelijk in kwaliteit en service; twee ‘producten’ die behoren tot het standaard assortiment.

Het is ondertussen al weer het zevende bedrijf dat kiest voor bedrijvenpark Heron met zijn representatieve en duurzame uitstraling. Dank zij de toplocatie van Heron, pal langs de snelweg A12 in Nootdorp en vlakbij het Prins Clausplein in Den Haag, een uitstekende uitvalsbasis voor dit (inter)nationaal opererende bedrijf. Vistapaint wil in de zomer van 2105 haar intrek nemen in het nog te bouwen pand.