Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Ook SKP aan de slag in Pijnacker-Noord

Tijdens de herinrichting van de Heesterbuurt gaat SKP een compleet nieuw glasvezelnet aanleggen, zodat alle huishoudens klaar zijn voor de toekomst. De planning hiervoor wordt afgestemd met gemeente en nutsbedrijven, zodat de werkzaamheden mooi gelijk op lopen.

Logo Stichting Kabeltelevisie Pijnacker

De Staatsliedenbuurt (laagbouw) is de afgelopen jaren al voorbereid op glasvezel. Dit wordt in de eerste maanden van 2016 afgemonteerd, zowel in de technische ruimte als in de woningen tussen de Thorbeckelaan en het spoor en vanaf de Schoutenlaan tot en met de Albardalaan en de Colijnlaan. Medio januari ontvangen alle bewoners in dit gebied een brief.

Planning

Medio januari krijgen alle bewoners in dit gebied een brief van de aannemer waar SKP mee samenwerkt. Hierin staat de planning wanneer hun woning wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Komt deze datum niet uit, dan kan -via het in de brief vermelde telefoonnummer- een andere dag worden afgesproken.

SKP

Houd ook www.skpnet.nl/verglazing in de gaten voor nieuws over de glasvezelaanleg in Pijnacker en Delfgauw. Wilt u meer weten over het SKP 3in1-pakket met supersnel internet, haarscherpe televisie en voordelige telefonie dat ook via glasvezel wordt aangeboden? Kijk dan op www.skp3in1.nl.