Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Ontspannen bij Repair Café Nootdorp

Zaterdag 15 maart van 10.00 -12.00 uur is het Repair Cafe weer geopend en kunt u langskomen met uw kapotte spullen om samen te repareren met onze enthousiaste reparateurs.

Twee mannen en een vrouw in het Repair Café

Stoelmassage

Dit wordt wel een heel ontspannen Repair Cafe, want Karina van stoelmassage Nootdorp is deze ochtend aanwezig. Maak kennis met deze vorm van ontspanning! Bezoekers van het Repair Cafe krijgen korting op een kadokaart.

Gemeenteraadsverkiezingen

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht hebben we de partijen in Pijnacker-Nootdorp gevraagd de duurzame speerpunten voor de komende vier jaar op een A4tje te zetten. Deze liggen op onze leestafel en kunt u onder het genot van een bakje koffie inzien.

wegdoen kan altijd

Hartelijk welkom dus in Nové aan de Dorpsstraat 13 in Nootdorp met alles wat het niet meer doet en nog wel te repareren lijkt. Wegdoen kan altijd nog... Naast elektrische apparaten, meubels en speelgoed kunt u ook terecht voor textielklusjes of kleine fietsreparaties.

Meer informatie

Meer informatie over het Repair Café: kijk op www.repaircafe.nl of mail met repaircafepn@gmail.com Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons ook volgen op Twitter @RCNootdorp of Facebook: RepairCafe Nootdorp.