Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Ondernemersprijs 2020: organiseer je mee?

Het zijn bizarre tijden. Het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep en voor iedereen, inwoners en ondernemers, is het een moeilijke tijd. Niemand weet hoe lang het precies duurt, maar zeker is dat we met elkaar de schouders eronder moeten zetten om na deze periode samen verder te gaan. Dat is de reden dat we hebben besloten om toch te starten met de voorbereidingen rondom de organisatie van de Ondernemersprijs. En aan jou, als ZZP-er, te vragen om deel uit te maken van de organisatie!

Elke twee jaar organiseert de gemeente de uitreiking van de Ondernemersprijs. Deze staat dit jaar gepland op maandag 16 november 2020. Zet deze datum alvast in je agenda!

Terugblik Ondernemersprijs 2018

Uitnodiging

Wij nodigen onze ZZP’ers graag uit om een bijdrage te leveren aan het succes van deze avond. Er is van alles te doen in de aanloop naar de avond toe en op de avond zelf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de catering, fotografie, filmopnamen, inzet van een dagvoorzitter. Als je daarin een rol wilt vervullen, laat het ons dan weten. Iedereen mag meedenken en zijn bijdrage insturen via het online aanmeldformulier. Ons team zal een keuze hierin maken en wie weet, ben jij straks een van degene die wordt gevraagd om je eigen idee of activiteit uit te voeren.

Dit hoeft natuurlijk niet gratis, als je wordt uitgekozen, vergoeden wij jouw activiteit aan de hand van de door jou ingediende marktconforme offerte. Van ons kan je verwachten dat wij jouw organisatie meenemen in al onze communicatie uitingen. Wij helpen je je naamsbekendheid te vergroten terwijl je werkt aan een leuke opdracht.

Doe je ook mee?

Vul dan het onderstaande online aanmeldformulier in.

De uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2020. Ben jij uitgekozen dan krijg je voor 20 juni bericht.
Voor meer informatie kun je bellen met het team Bedrijfsleven via telnr. 14015 of via e-mail aan Kevin Geenen, k.geenen@pijnacker-nootdorp.nl