Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nootdorp gaat verder!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Een mooi, leuk en leefbaar Nootdorp maken we samen. Doet u weer mee aan het nieuwe Leefbaarheidsplan voor Nootdorp?

Heeft u een goed idee waar uw buurt wat aan heeft? Geef dan nu uw mening!

Bewoners bouwen vlot

Samen bereiken we meer

Samen kunnen we meer bereiken. De afgelopen jaren hebben we met het Leefbaarheidsplan Nootdorp 2011-2014 mooie resultaten geboekt. Denk bijvoorbeeld aan de maatregelen voor verkeersveiligheid rond de scholen, de nulprocent tienerdisco’s, de zwerfvuilacties, de projecten Nootgroen en Kus de kikker en nog veel meer!

Geef uw mening in de enquête

Dit jaar maken we een nieuw Leefbaarheidsplan voor Nootdorp. Doet u mee? Bedenk een idee om uw buurt samen met medebewoners (nog) mooier, leuker en gezelliger te maken. Geef aan wat u als inwoner van Nootdorp belangrijk vindt voor de komende jaren. Vul de enquête in. Dat kan tot 15 juni.

Live in gesprek

Tot 15 juni kunt u de enquête invullen. Maar we gaan ook graag met u in gesprek. Daarom komen wij de komende periode langs bij verschillende activiteiten in Nootdorp.
Woensdag 7 mei starten we de campagne op de markt in de Parade. Graag horen wij wat uw mening is en hoe we samen Nootdorp nóg mooier en leuker kunnen maken.

Logo Wijkgericht werken