Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwsbrieven Pijnacker en Delfgauw vol burgerkracht!

Deze maand worden de twee nieuwsbrieven wijkgericht werken Pijnacker en Delfgauw huis-aan-huis bezorgd in de twee woonkernen. Begin volgend jaar volgt een nieuwsbrief Nootdorp.

Logo van het project Wijkgericht Werken

Nieuwsbrieven gevuld met ervaringen van inwoners uit Pijnacker en Delfgauw die actief zijn voor hun buurt. De nieuwsbrief Pijnacker opent met het project ‘Voor elkaar in Klapwijk’ dat vraag en aanbod van eenvoudige zorgtaken aan elkaar koppelt. Verder gaat de nieuwsbrief over de verbeterde verkeerssituatie bij de Beatrixschool, het adopteren van openbaar groen door bewoners en het driemensschap Pijnacker. In Delfgauw zijn bewoners actief met energieparty’s, een verkeersveilige woon- en schoolomgeving en zwerfvuil opruimen. Ook zijn er weer activiteiten voor jong en oud tijdens de kerst en oud & nieuw in het winkelcentrum.

Nieuwsbrief lezen?

De hele nieuwsbrief lezen? Kijk onder Wonen en Leven > Wijken > bij Pijnacker of Delfgauw.

Meedoen

Wilt u meedenken of -helpen aan de projecten? Of heeft u misschien een ander idee? Neem dan contact op met wijkmanager Kees Konings voor Pijnacker of Peter van der Sman voor Delfgauw via tel. 14 015.