Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwsbrief Parkbuurt is verschenen

Met deze digitale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden in de Parkbuurt. De buurt wordt weer tot het oorspronkelijke aanlegniveau opgehoogd.

Opengebroken straat in de Parkbuurt

Na de Geleerdenbuurt en de Staatsliedenbuurt is nu de Parkbuurt aan de beurt met het aangrenzende deel van de verkeershoofdroute die door de wijk loopt. Naast het ophogen worden nog een aantal verbeteringen aangebracht waardoor de buurt sterk opknapt. Zo wordt bijvoorbeeld bij het vervangen van het riool gelijk een drainage riool aangelegd waarmee het grondwaterpeil beter geregeld wordt. Dit vermindert de kans op ‘natte voeten’ in de toekomst. Ook wordt door de kabelexploitant een mantelbuis aangelegd voor het toekomstige glasvezelnet, wordt een 30 km/uur zone ingevoerd voor verhoging van de verkeersveiligheid in de wijk en worden, naast het groot onderhoud aan het groen, de speelplekken voor de jeugd opnieuw ingericht.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie over de werkzaamheden leest u in de nieuwsbrief van november. Het komende jaar zal regelmatig een nieuwe nieuwbrief verschijnen. U kunt zich hiervoor aanmelden via de button op de voorkant van deze website. Een papieren versie kunt u in het gemeentekantoor ophalen of bij Matthew Klok in het kantoortje van Rondom Wonen.