Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwsbrief: Duurzame warmte

De tweede digitale nieuwsbrief van de gemeente Pijnacker-Nootdorp gaat over aardwarmte en het benutten van duurzaam opgewerkte warmte in plaats van gas. Een belangrijk speerpunt.

Tuinderskassen

Voor de tuinbouw is het niet eens een keuze, maar een noodzaak. Om de komende jaren in de Nederlandse tuinbouw te overleven is overschakelen naar duurzaam en kosten-zeker energieverbruik onontkoombaar. Zonder beheersing en beperking van de energiekosten is de concurrentieslag -ook met het buitenland- niet te winnen. Wij geven u in de nieuwsbrief een overzicht van de duurzame (aard)warmte projecten in onze gemeente. Lees meer over de samenwerking met Solid Energie, het aardwarmtenetwerk van Ammerlaan en Duijvestijn, het aardwarmteproject Noukoop-Balijade en het warmteproject van Van den Berg Roses.

Op www.pijnacker-nootdorp.nl onder Snel naar > Digitale nieuwsbrief kunt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden. U ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief dan op het door u aangegeven e-mailadres. Zo bent u altijd snel op de hoogte van het laatste nieuws.