Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwe vrije kavels in de verkoop

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase woonkavels aan de bestaande waterplas bij de Monnikenweg zijn ook de kavels van de tweede fase in de verkoop gegaan.

Logo Ackerswoude, een natuurlijke keuze

Daarbij is rekening gehouden met de wens van veel geïnteresseerden om te wonen aan het water.

De woonkavels van locatie B zijn gelegen aan het water bij de Monnikenweg naast enkele bestaande kavels met tuinderswoningen. Op de woonkavels kunt u uw eigen woning bouwen. De kaveldiepte heeft een vaste maat van 30 meter. De breedte bepaalt u zelf. Het totaal aantal woningen per bouwveld kan daardoor variëren.

Veel vrijheid en flexibiliteit

U kunt naar uw eigen wensen een vrijstaande woning bouwen of samen met uw toekomstige buren een geschakelde woning. Natuurlijk is er wel een aantal bouwregels om richting te geven aan de samenhangende kwaliteiten van Landrijk. Dit gaat over het bouwvolume, de percelen en het parkeren. De gemeente heeft een kavelpaspoort samengesteld met informatie over de spelregels, het stappenplan voor de aankoop van een kavel en de prijzen. Inmiddels zijn voor de kavels van locatie B2 al vier opties getekend.

Contactformulier

Naast de vrije kavels op locatie B zijn er op locatie A – gelegen achter het bebouwingslint van de Klapwijkseweg – ook nog enkele woonkavels beschikbaar. Ook hiervoor heeft de gemeente een kavelpaspoort samengesteld. U leest hierin hoe u in aanmerking komt voor een woonkavel. U kunt uw interesse laten blijken via het contactformulier die staat op www.ackerswoude.nl > Wonen in Landrijk.