Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwe Biesieklettes geopend

Begin september openden wethouder Peter van Haagen, gemeenteraadslid Peter van den Heuij en algemeen directeur van Biesieklette Herman de Graaff officieel de twee nieuwe bewaakte fietsenstallingen in Pijnacker-Nootdorp.

Raadslid Peter van den Heuij, wethouder Peter van Haagen en directeur Herman de Graaff met fietsen bij opening Biesieklette

De nieuwe bewaakte fietsenstallingem van Biesieklette zijn te vinden bij de metrostations Pijnacker Zuid en Nootdorp. Naast de toename van de veiligheid op de stations en het tegengaan van vernielingen en diefstal, dragen de nieuwe fietsenstallingen dus ook bij aan de werkgelegenheid en re-integratie van mensen met een uitkering.

Werkplekken

De fietsenstallingen worden bemand door werkzoekenden met een uitkering van de gemeente.
Een deel van de werkplekken bij Biesieklette wordt ingevuld door vaste, betaalde medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt niet aan de slag kunnen. Het andere deel van de werkplekken zijn tijdelijk werkervaringsplaatsen. Deze werkplekken worden ingevuld door mensen met een bijstandsuitkering die door werkzaamheden bij Biesieklette een tegenprestatie leveren en een stapje dichter bij de arbeidsmarkt komen.

Heeft u belangstelling voor een baan of werkervaringsplaats bij één van de Biesieklette fietsenstalling? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij de gemeente.