Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwbouw Thorbeckelaan

Op een braakliggend terrein aan de Thorbeckelaan staat een groot bouwbord van Van Wijnen. Bent u nieuwsgierig naar wat daar gebouwd gaat worden? Van Wijnen vertelt het in deze nieuwsbrief.

Droomt u van een nieuw huis maar wilt u wel in uw eigen buurt blijven wonen? Dan is een ruim nieuwbouwhuis aan de Thorbeckelaan misschien iets voor u! Natuurlijk met een gloednieuwe keuken met ruimte om uitgebreid te koken en met een luxe badkamer om fijn te badderen.

In het nieuwbouwproject ‘Aan de Thorbeckelaan’ kunnen al deze woonwensen vervuld worden. Hier realiseert Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. veertien bijzondere eengezinswoningen met een mogelijkheid tot wonen en slapen op de begane grond.

Flexibele indeling

Door de flexibele indeling op de begane grond én de eerste verdieping kan de woning geheel ingedeeld worden zoals u dat wenst: één grote slaapkamer met badkamer op de bovenverdieping of misschien toch die slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat u de trap niet meer op hoeft.

Verkoopprijzen

De koopsommen zijn vanaf € 225.000,- v.o.n. en zijn onder andere inclusief luxe sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en een pergola op het terras aan de achterzijde. Daarnaast zijn de woningen duurzaam, vanwege het onderhoudsvrije karakter.

Meer informatie?

Bel dan eens vrijblijvend met Ruseler Makelaars op telefoonnummer 015-369 94 21 of kijk op de website, www.ruseler.nl. Overweegt u net als de andere kopers de overstap te maken? Zodra er 70% verkocht is start Van Wijnen met de bouw, www.aandethorbeckelaan.nl