Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Modelappartementen MarQuant

Het infocentrum aan de Klapwijkseweg in Pijnacker is omgebouwd tot twee modelappartementen voor het nieuwbouwproject MarQuant.

Logo van marQuant appartementencomplex in Keijzershof Pijnacker

U kunt een 2-kamer en een 3-kamer appartement bezichtigen, compleet met inrichting, keuken, sanitair en tegelwerk en vloer- en wandafwerking. Kortom, een goede mogelijkheid om een indruk te krijgen van deze koopappartementen die gebouwd worden in deelproject Carré.

Oplevering eind 2015

In juni start de bouw van de 96 appartementen. De verkoop, in de prijsklasse van € 116.900,-- tot € 195.900,-- is al gestart, de oplevering staat gepland voor eind 2015. Met regelmaat zijn er open dagen, deze worden aangekondigd op de website www.keijzershof.nl. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een bezichtiging via Ruseler Makelaars 015-3698124.

Boszoom

Het nieuwbouwproject MarQuant ligt in deelgebied Boszoom, direct aan de linkerkant als u door de Hofpleintunnel de wijk Keijzershof inkomt. Boszoom krijgt een groen, landschappelijk karakter met een lommerrijke sfeer, wat goed aansluit op de Groenblauwe slinger die ten zuiden van de wijk loopt. Kijk voor meer informatie op www.keijzershof.nl of kom langs in ons nieuwe infocentrum, Raaigras 2.