Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Meer doen met Biomassa

Geïnteresseerd in actuele kennis en ideeën over de toepassing van biomassa?

Bio-energie

Kom donderdag 6 februari naar de 9e Praktijkdag Bio-energie in de Doelen in Rotterdam. Hét bio-energie evenement voor ondernemend Nederland.

Dit jaar draait alles rond het thema ‘meer doen met biomassa’. De groeiende vraag naar duurzame energie biedt veel kansen op dit gebied. Op deze dag wisselen ondernemers, producenten, leveranciers en beleidsmakers kennis en gedachten hierover uit. De dag biedt een mooie combinatie van theorie en praktijk. ’s Ochtends excursies in de regio, ’s middags de verdieping op diverse vlakken van bio-energie tijdens een plenair programma, workshops en huiskamergesprekken.

Paradijsvogelbloemen floreren bij houtketelwarmte

De Praktijkdag Bio-energie besteedt dit jaar extra aandacht aan de glastuinbouw. Daarom gaat één van de zeven excursies naar Kwekerij R. van Winden in Pijnacker. Hier strekt de kas met paradijsvogelbloemen zich uit over bijna 1,5 hectare. Hij wordt volledig verwarmd door een met houtsnippers gestookte Binder 500 KW-houtkachelinstallatie, die u uitgebreid kunt bekijken. Ook bezoekt u de bijbehorende houtsilo. En natuurlijk kunt u een kijkje nemen in de kas zelf.

Aanmelden Praktijkdag Bio-energie

Aanmelden kan via de website www.eventtouch.eu/agentschapnl/praktijkdagbioenergie2014.
Hier vindt u ook meer informatie over het programma, de sprekers, de excursies en de deelsessies. Vragen? Mail naar praktijkdagbioenergie@congresbureau.nl of bel 030 - 275 96 29.