Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Maandelijks spreekuur wijkmanagers 2018

De wijkmanagers houden maandelijks spreekuur in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. U kunt zonder afspraak bij hen binnenlopen.

De wijkmanager is de verbindingspersoon tussen bewoners en gemeentelijke organisatie. Ook staat hij in contact met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld woningcorporaties, politie en jongerenwerk.

Onderwerpen spreekuur

Voor welke onderwerpen kunt u de wijkmanager aanspreken? Dat kan over allerlei zaken gaan, als het maar de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen van bewoners aangaat. Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Maar als u iets voor uw woonomgeving of medebewoners wilt doen of organiseren en heeft u daar vragen over, loopt u dan zeker ook even binnen. Misschien kan de wijkmanager u verder helpen.

Meldpunt

Voor individuele kwesties als een bouwvergunning, uitkering of belastingaanslag moet u niet bij de wijkmanager zijn. Daarvoor moet u de betreffende publieksafdelingen benaderen.

Ook voor het dagelijkse beheer van de woonomgeving zijn de wijkmanagers niet het eerste aanspreekpunt. Daarvoor hebben we het Meldpunt Leefomgeving dat zowel via internet als telefonisch (tel. 14 015) bereikbaar is. Gebruikt u dit Meldpunt vooral als er volgens u iets mis in uw omgeving, zoals bijvoorbeeld schade aan wegdek of trottoirs, zwerfvuil, volle afvalbak, hinderlijke beplanting, kapotte straatverlichting of kapot straatmeubilair.

Pijnacker

Wijkmanager Peter van der Sman heeft maandelijks spreekuur op een dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Locatie is bibliotheek Oostland aan de Julianalaan in Pijnacker.
E-mailadres: p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl

Nootdorp

Wijkmanager Leen Sinteur heeft zijn spreekuur elke derde maandag van de maand, eveneens van 19.00 tot 20.00 uur. Locatie is het sociaal cultureel centrum CulturA in de Dorpsstraat.
E-mailadres: l.sinteur@pijnacker-nootdorp.nl

Delfgauw/Oude Leede

Wijkmanager Marjolein van der Vlies houdt haar speekuur elke derde dinsdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur. De locatie is verschillend.
E-mailadres: m.vandervlies@pijnacker-nootdorp.nl

In onderstaand overzicht vindt u de data van de spreekuren in 2018.

Maand Peter van der Sman Leen Sinteur Marjolein van der Vlies
Tijd: 19.00 - 20.00 uur Bibliotheek Oostland Pijnacker CulturA Nootdorp Delfgauw
Januari 16 15 16 CBS De Triangel
Februari 20 vervallen vervallen
Maart 20 19 20 Winkelcentrum Emerald
April 17 16 17 Plein voor Kerkelijk Centrum
Mei 15 28 15 Hoek Baljuwstr. / Heemraadstr.
Juni 19 18 19 Plein voor Kerkelijk Centrum
September 18 Sportcentrum De Viergang 17 18 Steiger bij Hollandsche Tuyn
Oktober vervallen 15 vervallen
November 20 19 20 Winkelcentrum Emerald
December 18 17 18 CBS De Triangel

Het is mogelijk dat wijkagenten en/of jongerenwerkers bij de spreekuren van de wijkmanagers aansluiten.