Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Lies Rip: projectassistente

Lies Rip heeft al een aantal verschillende functies vervuld sinds ze in 2000 bij de gemeente kwam werken. Ze begon als receptioniste-telefoniste, werd toen administratief medewerker, later managementassistente en is nu projectassistente.

Lies Rip

Passende functie

Lies is destijds aan de slag gegaan bij de gemeente (toen nog Nootdorp) toen ze haar baan als apothekersassistente wilde verruilen voor iets totaal anders. In de jaren dat ze bij de gemeente werkt, heeft ze zich door het volgen van opleidingen en cursussen kunnen ontwikkelen tot projectassistente. Dit is een functie die goed bij haar past.

“Ik vind het erg leuk met mensen om te gaan en mijn collega’s te ondersteunen. Ik heb veel contact met collega’s maar ook met burgers en bedrijven en ben bezig met veel verschillende zaken. Van het bijhouden van agenda’s, notuleren tot het verzorgen van informatieavonden.”

Midden in de samenleving

Het werken bij de gemeente geeft Lies veel voldoening:

“Bij een gemeente werk je midden in de samenleving. Mijn eigen samenleving in dit geval, omdat ik ook in Pijnacker-Nootdorp woon. Dit maakt het extra leuk om betrokken te zijn bij diverse projecten die spelen in de gemeente. Bijkomend voordeel is dat ik ook echt weet waar dingen over gaan, omdat het in mijn eigen leefomgeving speelt.”