Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

(Land)rijk wonen in Pijnacker - Nootdorp

De verkoop van de woningen in Landrijk loopt goed. In de afgelopen weken zijn weer enkele koopcontracten getekend. De teller staat nu op 14. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op de website www.landrijk-pijnacker.nl/prijslijst vindt u de laatste informatie.

Rustieke sfeer

Het schitterende nieuwbouwproject naast het centrum van Pijnacker heeft dan ook alles mee; hoogwaardige kwaliteit en veel ruimte, zowel wat betreft de woningen als de inrichting van de openbare ruimte. Dit wordt nog eens versterkt door het groene karakter van de wijk. Groene linten, water en karakteristieke knotwilgen bepalen het beeld. De traditionele tuinderswoningen die hier staan benadrukken nog eens deze rustieke sfeer.

Alvast sfeer proeven?

ABB Bouwgroep heeft in het plaatsje Bakkum nagenoeg dezelfde woningen gebouwd als nu in Landrijk verkocht worden. Om u een beeld te geven hoe de toekomstige woningen er uit komen te zien, staan op www.landrijk-pijnacker.nl/referenties een aantal foto’s van het project Nieuw Koningsduin in Bakkum.