Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Landrijk wonen in Ackerswoude?

Op twee locaties in het deelgebied Landrijk in de nieuw te bouwen wijk Ackerswoude biedt de gemeente woonkavels aan.

Banner Ackerswoude een natuurlijke keuze. Woonkavels te koop. Schrijf je in!

U kunt u inschrijven voor een woonkavel tot maandag 9 september 12.00 uur.

Wonen in Landrijk is wonen in het groen. De wegen zijn smal en er is een afwisselende bebouwing met vrijstaande woningen, twee-onder-een- kap en aaneengesloten woningen (maximaal 6 ).

Wonen in Landrijk

Direct al vanaf de officiële start én tijdens het woonevenement BuitengeWOON Pijnacker-Nootdorp bleek er grote belangstelling voor de kavels om zelf of samen met de toekomstige buren een woning te bouwen. De woonkavels bieden namelijk veel vrijheid en flexibiliteit. Natuurlijk zijn er wel een aantal bouwregels om richting te geven aan de samenhangende kwaliteiten van de wijk. En specifieke regels voor Landrijk die bijdragen aan het eigen karakter van dit gebied.
In het Kavelpaspoort vindt u meer informatie over de spelregels, het stappenplan voor de aankoop van een kavel en de prijzen. Ook leest u hier hoe u in aanmerking komt voor een woonkavel.

Inschrijven eerste ronde

De inschrijving voor een woonkavel is gestart. Gelet op het grote aantal geïnteresseerden heeft de gemeente besloten om een loting uit te schrijven voor de eerste ronde. U kunt zich inschrijven tot 9 september 2013 12.00 uur. Op deze dag zal de notaris door middel van een loting de rangorde van de inschrijvingen bepalen. Het kavelpaspoort met bijbehorend inschrijfformulier kunt u aanvragen bij de afdeling Ontwikkeling via tel. 14 015 of het contactformulier op www.ackerswoude.nl.