Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Lancering Businesspark Haaglanden

Businesspark Haaglanden bundelt beschikbare locaties én kennis en adviseert ondernemers over de mogelijkheden in de regio.

Dinsdag 2 juli 2013 is Businesspark Haaglanden officieel gelanceerd. Een bijzondere initiatief van de gemeenten Delft, Den Haag, Midden-Delfand, Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp. Voormalig minister Jan Kees de Jager sprak over de recente economische ontwikkelingen. Wethouder Peter van Haagen nam deel aan de paneldiscussie over de nieuwe marktbenadering ‘de klant is weer koning’: hoe helpt Businesspark Haaglanden klanten bij de keuze voor hun nieuwe locatie en wat betekent deze aanpak in de praktijk.

Nieuwe bedrijfslocatie kiezen? Businesspark Haaglanden helpt.

Businesspark Haaglanden kent de regio en helpt antwoorden te verzamelen die de ondernemer nodig heeft bij de keuze voor een nieuwe bedrijfslocatie. Hoe zit het met de aanvoerroutes, bereikbaarheid in minuten rijtijd, (potentiële) afzetmarkt, beschikbaarheid van personeel? Welke vergunningen zijn nodig?

Vraaggerichte aanpak

Hoe meer voorkennis en relevante feiten de ondernemer heeft over de het ondernemersklimaat en de mogelijkheden van de nieuwe locatie, des te beter hij een keuze kan maken. Businesspark Haaglanden noemt dat de ‘Vraaggerichte aanpak’.

Website Businesspark Haaglanden

Meer weten? Ga naar www.businessparkhaaglanden.nl