Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Kus de Kikker Voedselbank Nootdorp Sponsorloop - 14 okt 2012

Op zondag 14 oktober is de Kus de Kikker Sponsorloop gehouden. Ten bate van de Voedselbank Nootdorp deden een veertigtal lopers en wandelaars uit de wijken Vrouwtjeslant en Zonnehof mee aan de loop. Dit ondanks het regenachtige weer.

Kus de Kikker: sponsorloop

De sponsorloop die werd georganiseerd door Kus de Kikker, de bewoners van de wijken Vrouwtjeslant en Zonnehof en de Nootdorpse IJsclub, had als motto: ‘Lopen voor verse groente en fruit’.

Sponsoring

Voorafgaand aan de sponserloop waren er al een aantal bedrijven die zich verbonden hadden met het doel om de voedselbank te helpen.
Zo hadden Van ’t Hof Rijnland, Vastgoed Managment en woningcooperatie Vestia Nootdorp een bedrag gedoneerd.

Ook supermarkt Jumbo, drogisterij Aad van Leeuwen, Nieuw-Kleurrijk communicatie en creatieland, Ryck Nederlandse Recyclebank, Puur uitvaartbegeleiding, Elderhorst doe-het-zelf winkel, Van Der Helm uitvaartzorg, Eetcafe 1837, Van Leeuwen Nootdorp bv, Partycentrum ‘Het Witte Paard, tandartsenpraktijk De Trommel en Harmonie Nootdorp hadden al laten weten uit betrokkenheid dit Nootdorpse initiatief te ondersteunen. Door hun gulle donaties stond de teller uiteindelijk bij aanvang van de sponsorloop al op € 1.115,- .

De lopers en wandelaars hebben dit bedrag op zondagmorgen 14 oktober nog eens ruim verdubbeld tot de uiteindelijke eindscore van € 2.294,-.
Het hoogste sponsorbedrag bij de kinderen werd binnengebracht door Leonhardo en Loreelia Kuusik-Dijkstra uit Zonnehof die samen € 66,10 inzamelden. Bij de volwassen was Amarins Komduur, fractievoorzitter PvdA Pijnacker-Nootdorp, de koploper. Zij enthousiasmeerde ruim twintig mensen waaronder enkele landelijk bekende PvdA’ers om haar te sponsoren. In totaal haalde zij € 257,50 op.

Door de inzet van Vrouwtjeslant en Zonnehof bewoners, de vrijwilligers van de Nootdorpse IJsclub, de enthousiaste lopers en wandelaars en de betrokken bedrijven en organisaties is de sponsorloop een succes geworden.

Vervolg

De reeks van negen Kus de Kikker activiteiten is met de sponsorloop afgesloten. Huijbers en Agelink gaan de aankomende tijd aan de slag om met de informatie over Vrouwtjeslant en Zonnehof een definitief kunstwerk uitwerken en realiseren.