Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Koninklijke onderscheidingen Koningsdag 2016

Burgemeester Ravestein reikte op dinsdag 26 april Koninklijke Onderscheidingen uit aan negen inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, ter gelegenheid van Koningsdag. De volgende personen ontvingen de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Negen gedecoreerden met in het midden burgemeester Ravestein

Foto: Cok van den Berg

Hennie van Eeden

De heer H.J.A.J. (Hennie) van Eeden is al vanaf 1987 vrijwilliger bij Oliveo Voetbal te Pijnacker waar hij onder meer verantwoordelijk is voor het beheer van de kantine.

Lida Gierveld

Mevrouw A. (Lida) Gierveld was vanaf 1968 vrijwilliger bij de Nederlandse Christelijke Reisvereniging. Ook was zij vrijwilliger bij de Christelijke Oratoriumvereniging Cantate Deo te Zoetermeer en bij de Gereformeerde Kerk/Ontmoetingskerk. Zij was medeoprichter van de Voedselbank Pijnacker in 2007 en is daar tot op heden actief.

Mary Klijnsma-Slot

Mevrouw M. (Mary) Klijnsma-Slot is al vanaf 1968 actief als vrijwilliger kerkelijke activiteiten onder meer in Friesland en Groningen, Zoetermeer en Pijnacker. Zij werkt als vrijwilliger bij de Voedselbank Pijnacker, waarvan zij in 2007 medeoprichter was.

Bert van de Mosselaar

De heer A.P.M. (Bert) van de Mosselaar was in 1995 vrijwilliger bij de Mariaschool in Pijnacker. Hij was medeoprichter van Bridgeclub Multibridge en is daar nog steeds vrijwilliger. Hij verrichtte activiteiten bij voetbalclub Oliveo in Pijnacker en is nog steeds actief bij de Nederlandse Bridgebond district Delft en bij Manege Het Blauw Gele Vendel.

Daan Notenboom

De heer D. (Daan) Notenboom was in 1968 vrijwilliger bij de kerkenraad van de Dorpskerk in Pijnacker. Daarna werd hij vrijwilliger bij de wijkkerkenraad De Acker en de hervormde activiteitengroep Noord in Pijnacker waar hij tot op heden diverse activiteiten verricht.

Han Remmerswaal

De heer J.A.M. (Han) Remmerswaal is sinds 1985 oprichter, voorzitter en hoofdtrainer van loopgroep Westerpark. Hij geeft twee keer per week hardlooptrainingen aan een groep lopers en begeleidt lopers ook individueel.

Riny Tijssen-Asselman

Mevrouw C.P.M. (Riny) Tijssen-Asselman startte haar vrijwilligersactiviteiten in 1966 in de Pius X Kerk in Den Haag. Zij verrichtte onder meer vrijwilligersactiviteiten bij de Sint Nicolaaskerk in Zoetermeer en bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Op dit moment werkt zij als vrijwilliger bij het Rode Kruis regio Haaglanden en bij de Parochie van de Sint Bartholomeuskerk in Nootdorp.

Wim van Winden

De heer W.A. (Wim) van Winden is vanaf 1965 actief als vrijwilliger bij de Katholieke Kerk H. Joannes de Dooper in Pijnacker. Sinds 2000 is hij vrijwilliger bij Caritas Banneux Bedevaarten en hij is tevens mantelzorger.

Gerry Wolter-Schellekens

Mevrouw G.A. (Gerry) Wolter-Schellekens was vanaf 1992 vrijwilliger bij de VrouwenAdviesCommissie (VAC) in Pijnacker. Zij is sinds 2000 bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren van woon- en winkelcomplex Emmapark-Oostlaan in Pijnacker.