Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Kerstborrel met stamppot

De Meet & Greet avond voor ondernemers in de glastuinbouw werd druk bezocht afgelopen woensdag 18 december. De ondernemers deden zich tegoed aan een oer-Hollands stamppot buffet.

Hutspot peen en uien met worst

Wethouder José van Egmond opende de bijeenkomst en stelde het Accountteam voor: Tjalle Dijkstra, Yvonne van Elst en Marianne Hulsebosch. Er waren zo’n 70 bedrijven aanwezig. Een grote opkomst, wat vooral te danken is aan het accountteam die zelf de uitnodiging persoonlijk is gaan overhandigen aan de tuinders. Daarna was het tijd voor het stamppot buffet, verzorgd door een lokale ondernemer, dit keer Restaurant Brocante uit Pijnacker.

Waarom Meet & Greet?

De bedoeling van de Meet & Greet bijeenkomsten is vooral kennismaken en netwerken. Ondernemers onder elkaar, maar ook met de wethouders en het accountteam, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente. Verder is zo’n bijeenkomst ook een ideaal moment om informatie uit te wisselen binnen het eigen vakgebied.

Vier enthousiaste sprekers

Vier sprekers hielden een korte informatieve ‘pitch’. Dick Oosthoek sprak over samenwerking in de glastuinbouw, Ted Duijvestijn over onderwijs en bedrijfsleven en Mario van Vliet stond stil bij het verdwijnen van het Productschap Tuinbouw en de rol die ondernemers op kunnen pakken. Als laatste de beurt aan de WUR, Jan Willem de Vries, over innovaties in de glastuinbouw. Na elke spreker was er stof voor discussie en kon men het reuzeboterham-bord ‘beleggen’ met ideeën, zoals ‘bedrijven meer betrekken bij gebiedsontwikkeling’ en ‘het gesprek aangaan op locatie bij een vergunningaanvraag’.

Netwerken, nu ook online

Een geslaagde netwerkavond. Ondernemers hoeven niet te wachten op een volgende bijeenkomst... Het accountteam heeft op LinkedIn een speciale groep aangemaakt ‘Accountteam Ondernemers’. Dus, meldt u aan http://goo.gl/Tstmrx en verbreedt uw netwerk nu ook online. Nog vragen? Mail accountteam@pijnacker-nootdorp.nl. Het accountteam helpt u graag.