Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Kent u het meldpunt leefomgeving

De gemeente wil het graag weten als er iets mis is met de openbare ruimte in uw woonomgeving. Meld het ons als u iets signaleert dat gevaarlijk kan zijn of kapot is. Ga naar het meldpunt leefomgeving op onze website of bel de gemeente.

Medewerker van de buitendienst voor werkbusje

Het meldpunt van de gemeente is bedoeld voor meldingen over zaken die gevaarlijk kunnen zijn of die ergernis wekken. Daarbij kunt u denken aan zaken als zwerfvuil, bestrating, groen, speeltuintjes, vernielingen. Maar ook voor meldingen over geluid- en stankoverlast, graffiti, hondenpoep en nog veel meer. Meld het ons gerust als u iets ziet of als u ergens vragen over heeft .

Gemakkelijk melden via de website

Op www.pijnacker-nootdorp.nl/meldpunt kunt u eenvoudig uw melding kwijt. Dit kan ook gemakkelijk via onze mobiele website op uw mobiele telefoon. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer 14 015.

Samen voor een fijne omgeving

Als gemeente kunnen we niet alles (direct) zien. Uw ogen en oren kunnen we goed gebruiken. Laat het ons dus weten als er iets is met de openbare ruimte in uw omgeving. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Pijnacker-Nootdorp een prettige plek blijft om te wonen en te werken.