Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Kan Pijnacker-Nootdorp verkeersdrukte nog wel aan?

Hoe ziet u in 2040 verkeer en vervoer in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Wat vindt u belangrijke aandachtspunten bij duurzame mobiliteit? Hoe kunnen we creatief omgaan met onze bereikbaarheid? Praat 26 mei mee over de toekomst van de mobiliteit in onze gemeente.

Vrachtauto's rijden af op de rotonde bij bedrijventerrein Ruyven

De gemeente maakt dit jaar een Duurzame Mobiliteitsvisie 2040. Dit doen we samen met de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Daarvoor organiseren wij de avond van de Duurzame Mobiliteit op 26 mei van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Bestuurscentrum aan de Emmastraat 165 in Pijnacker. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en staat de koffie en thee klaar. Aanmelden kan via mobiliteit2040@pijnacker-nootdorp.nl

Geef alvast uw mening

Kunt u niet komen, maar wilt u wel graag meedenken met ons? Vul dan de enquête in. Ook als u wel komt, horen wij graag alvast hoe u over een aantal stellingen denkt. U vindt de enquête op: https://nl.surveymonkey.com/s/2CBFWQY . Het invullen neemt ca. 2 minuten van uw tijd in beslag. De uitkomsten van de enquête gebruiken wij tijdens de avond.