Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Jongerencoach voor begeleiding van werkzoekende jongeren

Voor jonge inwoners van onze gemeente die op zoek zijn naar werk is het vaak lastig om een baan te vinden die bij hen past. Jongeren tussen 23 en 27 jaar kunnen voor begeleiding terecht bij de Jongerencoach.

Jongerencoach Marco Peper

Om werkzoekende jongeren te adviseren en te begeleiden bij hun zoektocht naar een baan heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp een jongerencoach aangesteld.

Adviseren en ondersteunen

De taak van de jongerencoach is om jongeren te ondersteunen bij hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. De jongerencoach kan

  • helpen bij het opstellen van een goed CV;
  • adviseren bij sollicitaties;
  • begeleiden bij contacten met mogelijke werkgevers.

Waar mogelijk motiveert, stimuleert en activeert hij de jongeren en zo nodig confronteert hij hen met hun gedrag.

Aanmelden

Ben je jonger dan 27 jaar, ben je op zoek naar een baan en wil je je daarbij laten adviseren en/of ondersteunen door de jongerencoach? Bel 14015 of stuur een mail met het verzoek om een afspraak naar jongerencoach@pijnacker-nootdorp.nl. Je krijgt gegarandeerd binnen drie werkdagen een antwoord!

Inleven in jongeren

Jongerencoach Marco Peper kent de leefwereld van jongeren vanuit zijn jarenlange werkervaring. Én hij is zelf vader van drie inmiddels volwassen dochters. Hij houdt van reizen, sporten en muziek en vindt jongeren fantastisch om mee te werken:

“Iedereen heeft talent, al weten sommigen dat zelf niet. Met elkaar kijken wat je kunt, wat je wilt bereiken, wat je daarvoor moet doen, en welke hulp je daarbij kan gebruiken: dat is mooi om te doen. Vooral wanneer jongeren daardoor gaan geloven in zichzelf en hun mogelijkheden, en er echt voor willen gaan.”