Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Jongeren op pad in Delfgauw

Woensdag 9 juli kunnen jongeren tussen 12 en 18 jaar meelopen met een speciale ‘jongerenwijkschouw’ in Delfgauw. Er wordt om 15.30 uur verzameld bij het jongerencentrum The Lighthouzz aan de Laan der Zeven Linden.

Jongeren in Delfgauw met Peter van der Sman als wijkmanager ertussen

Wandeling met driemensschap

Wijkagent John Spaapen, jongerenwerker Marko Stanic en wijkmanager Peter van der Sman - samen het zogeheten driemensschap - gaan net als vorig jaar met de jongeren op pad door Delfgauw. Zij horen tijdens deze wandeling graag hoe de jongeren zelf tegen hun wijk aankijken. Hoe ervaren zij de speel- en ontmoetingsplekken ervaren? Zijn er onveilige, enge plekken? Hoe gaan jongeren zelf met hun woonomgeving om en hoe kunnen zij bijdragen aan een prettige en veilige omgeving? Allemaal vragen die tijdens de wandeling aan bod kunnen komen.
Na afloop – uiterlijk 17.00 uur – is er een versnapering voor de deelnemers.

Loop jij ook mee?

Ben je tussen de 12 en 18 jaar, woon je in Delfgauw en vind je het leuk om mee te lopen? Zorg dan dat je om 15.30 uur bij het jongerencentrum bent. Je hoeft je niet per se aan te melden maar om een indruk te krijgen hoeveel jongeren er meelopen, is het prettig als je even een berichtje stuurt naar jongerenwerker Marko Stanic, tel. 06-29189383, markostanic@stjjmh.nl, of wijkmanager Peter van der Sman, tel. 06-51549081, e-mail: p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl.