Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Inventarisatie bestemmingsplan Centrum Pijnacker 2016

De gemeente gaat een nieuw bestemmingsplan maken voor het centrum van Pijnacker. Daarvoor is het huidige gebied in kaart gebracht. Op onze website kunt u controleren of uw perceel, bedrijf of woning juist is ingetekend.

Het plangebied is gelegen tussen de Europalaan/Nootdorpseweg en de RandstadRailhalte Pijnacker Centrum en omvat de Oostlaan, Westlaan (deels), Noordweg (deels), Kerkweg (deels), het Spaerwoude, het Hazelaarplein, het Emmapark, de Stationsstraat, het Raadhuisplein, de Meidoornlaan (deels), de Julianalaan (deels) en de Emmastraat (deels). Op de kaart staat welke percelen, gebouwen en gebruiksfuncties er op dit moment in het gebied zijn. Op basis hiervan maakt de gemeente straks het nieuwe bestemmingsplan, dus het is belangrijk dat deze informatie correct is.

Inloopmogelijkheid 1 juli

De inventarisatiekaart kunt u bekijken op www.pijnacker-nootdorp.nl/inzageplannen Ook bent u welkom op onze inloopgelegenheid op woensdag 1 juli van 16.00 tot 19.00 uur in Het Witte Huis, Raadhuisplein 1. Daar kunt u de kaart bekijken en vragen stellen aan de makers ervan. Kunt u deze dag niet komen, maar wilt u wel graag de overzichtskaart inzien? Dan kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Backoffice Publiekszaken (team Ruimtelijke Zaken) op telefoonnummer 015 - 36 26 635.